KEITTIÖREMONTTI TAMPERE

Keittiö on kodin sydän

Keittiöremontti on monen tekijän summa. Kyseessä on kokonaisvaltainen muutos ja remontin tekemiseen usein kannattaakin, jo suunnitteluosuudesta alkaen, palkata alan ammattilainen töihin. Kokeneina remontoinnin ja rakentamisen ammattilaisina saatte kauttamme kattavat ja huolellisesti toteutetut keittiöremontit Tampereella ja lähialueilla.

Koko keittiö remontoimalla uuteen uskoon

Toteutamme keittiöremontit Avaimet käteen -periaatteella, eli teemme sovitusti kaiken vanhan keittiön purkamisesta, lattialistojen -tai saumausten viimeistelyyn saakka. Saat toivomasi keittiön juuri sellaisena, kuin olet haaveillut, valaistuksia ja laatoituksia myöten. Kokeneina ja osaavina remontoijina voit olla varma, että työmme jälki on laadukasta ja pienetkin yksityiskohdat otetaan keittiöremonteissa huomioon.

Miten keittiöremontti etenee?

Teemme sovitusti käynnin remontoitavassa kohteessa, suunnittelemme keittiöremontin yhdessä asiakkaan kanssa ja otamme huomioon villeimmätkin visiot. Tarjous keittiöremontista lasketaan tarkasti, ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat. Kartoituskäynnillä saadaan sekä hinnoittelu, että aikataulu lyötyä jämptisti lukkoon, ilman yllätyksiä. Tällä tavoin tiedät jo ennen remontin aloittamista, mitä keittiöremontti tulee maksamaaan ja milloin se tulee valmiiksi.

Keittiöremonttien lisäksi asennukset myös uudiskohteisiin

Kokonaisvaltaisten keittiöremonttien lisäksi toteutamme mielellämme uudiskohteiden keittiöiden asennukset asiakkaan toiveita kunnioittaen. Voimme tehdä kaikki asennukset tarpeidesi mukaan alusta loppuun tai esimerkiksi pelkkien kalusteiden asennukset. Toteutamme keittiöremontit toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti Tampereella ja lähikunnissa.

Keittiöremontit Tampereella ja lähialueilla

Toteutamme keittiöremontit kokonaisvaltaisena palveluna, sisältäen esimerkiksi seuraavat työt:

  • Keittiön purkutyöt
  • Sähkö- ja putkityöt
  • Seinien tasoitustyöt ja levytystyöt
  • Välitilan laatoitus
  • Tarvittavat seinien maalaukst ja tapetoinnit
  • Keittiökalusteiden asennus
  • Viimeistelytyöt

Meidän kautta onnistuu hyvän yhteistyökumppaniverkoston avulla myös:

  • Sähkömuutostyöt
  • Vesi- ja viemärijohtojen muutostyöt

Onko tarvetta myös kokonaisvaltaiselle huoneistoremontille, kylpyhuoneremontille, uudelle terassille tai tarvitsetko kenties uutta pintaa ulkoseiniin? Kauttamme järjestyvät keittiöremonttien lisäksi monet muunlaiset remontit ja rakennustyöt Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.
Tutustu muihin palveluihimme >

Voit jättää meille myös tarjouspyynnön remontista alla olevalla lomakkeella!

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.