TERASSIRAKENTAMINEN

Terassilla on tunnelmaa

Onko nykyinen terassi liian pieni, uupuuko suoja luonnonvoimilta? Puuttuuko tunnelmallinen ja käytännöllinen terassi kokonaan?

Terassi on huolellisesti ja taidolla rakennettuna kiinteistön ulkoilmeeseen mittava lisä, osa kokonaisuutta. Me ToJa-Rakennuksen väki, tulemme mielellämme paikan päällä käymään ja keskustelemaan toiveista terassin suhteen. Monesti terassirakentamisessa on tekijöitä, joihin alan ammattilainen osaa antaa asianmukaiset näkökulmat, jotta lopputuloksesta tulee paras mahdollinen, vuosiksi eteenpäin.

Miten projekti etenee?

Teemme sovitusti käynnin kohteessa, suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä millainen kokonaisuus rakennetaan. Toteutamme projektin, joko asiakkaan hankkimaa puutavaraa käyttäen, mutta pääasiassa tulemme työmaalle kaikki tarvittavat materiaalit mukanamme. Tarjous lasketaan tarkasti, ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat. Kartoituskäynnillä saadaan sekä hinnoittelu että aikataulu lyötyä jämptisti lukkoon, ilman yllätyksiä.

Voimme rakentaa terasseja myös talvella, mutta kovimpien pakkasten aikaan maa on usein jäässä, jolloin perustusten teko on syytä siirtää keväämmälle. Sula-aikana pyrimme toteuttamaan projektit mahdollisimman vähäisellä vahingolla esimerkiksi nurmialueilla. Emme käytä isoja työkoneita projekteissa, vaan panostamme puhtaaseen käsityöhön, perustuksista alkaen.

Palvelumme:

  • Terassin suunnittelu
  • Vanhan terassirakenteen purkutyöt
  • Terassirakentaminen
  • Perustusten teko käsityönä

Tarvetta myös kokonaisvaltaiselle huoneistoremontille, keittiölle, uudelle kylpyhuoneelle tai kenties uutta pintaa ulkoseiniin?

Tutustu myös muihin palveluihimme >

Voit jättää meille myös tarjouspyynnön remontista alla olevalla lomakkeella!

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.